Toimialueemme laajenee, uusia tekijöitä puunhankintatiimiin

 

 

29. tammikuuta 2021

Toimintamme laajentumista tukemaan vahvistuu tiimiimme puunostossa ja metsäpalveluiden myynnissä. Tammikuun alussa tiimi vahvistui Anni Väisäsellä ja helmikuun alusta remmiin astuu Aleksi Juutistenaho ja Janne Kärki. Tässä blogissa lyhyt esittely uusista tekijöistämme.

 

Anni Väisänen

Anni Väisänen

 

Anni Väisänen – vahvistusta Ylä-Kainuuseen

Olen Anni Väisänen ja kotoisin Kajaanin Vuolijoelta. Tällä hetkellä asun Kajaanissa. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri (amk). Valmistuin 31.12.2020 ja tutkintotodistus saapui juuri postissa. Opiskelin Tampereen ammattikorkeakoulussa. Ennen ammattikorkeakoulua kirjoitin ylioppilaaksi Kajaanin lukiosta. Mistä innostut ja mitä harrastat? Hyvän sieni- tai marjapaikan löytyminen saa minut todella innostumaan. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta mm. lenkkeily, hiihto ja kuntosali. Luonnossa viihdyn vapaa-ajalla retkeillen, sekä marjassa ja sienessä. Moottoriurheilu on tuorein harrastus, moottorikelkkailemme yhdessä puolisoni kanssa. Kesäillat menevät vetouistellessa Oulujärvellä tai Nuasjärvellä.

Mikä metsäalassa kiehtoi, että löysit alalle? Olen kotoisin maalta, joten luonto on minulle läheinen ja ajatus tehdä siellä töitä tuntui oikealle. Entä mikä on parasta työpäivässä? Kuulostaa kliseeltä, mutta yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Työpäivän voi suunnitella itselleen mieleisekseen ja oman työn suunnittelulla voi vaikuttaa omaan jaksamiseen työssä. Ehkä se vaihtelevuus on parasta.

Aleksi Juutistenaho

Aleksi Juutistenaho

 

Aleksi Juutistenaho – toimialueena Pohjois-Pohjanmaa

Olen Aleksi Juutistenaho, 26-vuotias metsätalousinsinööri (amk) Keski- Suomesta. Alun perin olen kotoisin Suolahdesta ja tällä hetkellä asun Jyväskylässä avopuolisoni kanssa. Mistä innostut ja mitä harrastat? Innostun kipakoista pakkaskeleistä, ruuanlaitosta sekä muiden auttamisesta. Olen intohimoinen penkkiurheilija, ja harrastan myös paljon erilaisia pallopelejä, kuten tennistä, salibandyä ja pipolätkää. Talvilajeista myös laskettelua ja hiihtoa tulee harrastettua aina kun siihen mahdollisuus siunaantuu. Kitaraa olen omaksi ilokseni soittanut jo toistakymmentä vuotta. Ruuanlaitosta on tullut iso osa arkeani kotipuolessa, ja se on itselle myös keino rauhoittua ja rentoutua vapaa-ajallani.

Mikä metsäalassa kiehtoi, että löysit alalle? Metsäalalle hakeutuminen tuli minulle varmasti osittain verenperintönä. Isäni ja ukkini ovat tehneet pitkät työurat mekaanisen metsäteollisuuden puolella, ja olen itsekin kasvanut lapsuuteni ja nuoruuteni vaneritehtaan varjossa Suolahdessa ja Punkaharjulla. Metsätaloudessa itseä kiinnosti työn vapaus ja mahdollisuus luonnossa liikkumiseen. Metsä ja luonto ovat olleet osa elämääni aina, ja etenkin lapsuudesta on jäänyt paljon hyviä muistoja marjaan menosta, kalastuksesta ja reissuista sienimetsään.

Mikä on parasta työpäivässä? Luonnossa liikkuminen, työn monipuolisuus ja se hyvä tunne, minkä itse saa, kun on päässyt auttamaan asiakasta jonkin häntä askarruttavan ongelman ratkaisemisessa. Lisämotivaatiota saan, kun huomaan pärjääväni tiukissakin tilanteissa ja työpäivän jälkeen voin todeta taas oppineeni jotain uutta.

Janne Kärki

Janne Kärki ja Rene

 

Janne Kärki – asiantuntijamme Pohjois-Savossa

Olen Janne Kärki Siilinjärveltä. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri AMK ja opiskelen parasta aikaa liiketalouden YAMK-tutkintoa. Mistä innostut ja mitä harrastat? Olen kiinnostunut tietotekniikasta ja uuden teknologian suomista mahdollisuuksista käytännön sovelluksiin. Harrastan metsänhoitoa, koiran kanssa liikkumista ja lukemista.

Mikä metsäalassa kiehtoi, että löysit alalle? Metsäalasta kiinnosti monipuolisuus ja koska olen aina ollut metsän kanssa tekemisissä.Mikä on parasta työpäivässä? Työpäivässä on parasta vaihtelevuus ja uuden oppiminen sekä ihmisten kanssa yhteydenpito.

Ota yhteyttä!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Paavo Sutinen

Metsäasiantuntija 

puh. 040 198 4009

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This