Myytävät metsätilat

ASETA TILAVAHTI

Metsätilat myydään nyt nopeasti

 

Etsitkö itsellesi metsätilaa? Tältä sivulta löydät myynnissämme olevat metsätilat Kainuun, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon, Pohjois-Pohjanmaan ja Lounais-Lapin alueelta. Uusimmat myytävät metsätilat ovat listauksesta ylimmäisinä. Tutustu kohteisiin linkin kautta ja välittäjä antaa mielellään myös lisätietoa.

Tarjouskaupalla myytävissä kohteissa voidaan käyttää aikarajallista tai aikarajatonta tarjousmenettelyä. Lisätietoa tarjousmenettelystä ja siihen liittyvistä termeistä voit lukea täältä.

KIVIJOKI Kajaani Kellovaarantie 330

Tilan pinta-ala
13.2 Ha
Metsää
13.2 Ha
Hinta
55 000 €

JOKITILA Sotkamo Kuhmontie 200

Tilan pinta-ala
14.2 Ha
Metsää
14.2 Ha
Hinta
64 000 €

Metsätilat HALLA-AHO & MIKONPOLKU Juuka Saaresmäentie 190

Tilan pinta-ala
80.2 Ha
Metsää
67.0 Ha
Hinta
325 150 €

RYTIVAARA Suomussalmi Kivijärventie 97

Tilan pinta-ala
56.3 Ha
Metsää
42.0 Ha
Hinta
75 000 €

Metsätila LAANILA Polvijärvi Lipasvaarantie 99

Tilan pinta-ala
44.5 Ha
Metsää
Hinta
118 000 €

Metsätila KOIVUSAARI I Juuka Kelosuontie 181

Tilan pinta-ala
5.7 Ha
Metsää
5.6 Ha
Hinta
27 500 €

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi?

- Aseta Metsät kuntoon tilavahti!

Maakunta
Asettamalla tilavahdin, hyväksyt Metsät Kuntoon Oy:n tietosuojaselosteen.

JOKIRINNE Sotkamo Makrintie 10

Tilan pinta-ala
10.3 Ha
Metsää
10.3 Ha
Hinta
42 000 €

TULINIEMI Suomussalmi Puraksentie 250

Tilan pinta-ala
40.0 Ha
Metsää
28.0 Ha
Hinta
80 000 €

KANERVA Kuhmo Kiviahontie 120

Tilan pinta-ala
1.7 Ha
Metsää
1.7 Ha
Hinta
15 000 €

KUUSELA Hyrynsalmi Lehtosuontie 34

Tilan pinta-ala
165.1 Ha
Metsää
152.0 Ha
Hinta
375 000 €

Metsätila HEPOPURO Juuka Salonkyläntie 607

Tilan pinta-ala
16.3 Ha
Metsää
16.1 Ha
Hinta
60 000 €

Metsätila LOUHIRANTA Juuka Tunturiniementie 29

Tilan pinta-ala
8.9 Ha
Metsää
8.7 Ha
Hinta
43 000 €

Haluatko metsätilasi myyntiin?

Tutustus LKV palveluumme täältä

Metsätila TAKAMETSÄ Juuka Lietukantie 256

Tilan pinta-ala
15.6 Ha
Metsää
15.4 Ha
Hinta
55 000 €

MYLLYPURO Suomussalmi Heikkisenvaarantie 26

Tilan pinta-ala
15.0 Ha
Metsää
15.0 Ha
Hinta
33 000 €

HIETALA määräala Hyrynsalmi Kemppaanjärventie 10

Tilan pinta-ala
30.7 Ha
Metsää
28.5 Ha
Hinta
85 000 €

KURIKKASAARI Sotkamo Kuhmontie 240

Tilan pinta-ala
1.4 Ha
Metsää
Hinta
25 000 €

 

Toiminta-alueemme kattaa suuren osan Suomea

 

Välitämme metsätiloja valtaosassa metsäistä Suomea. Toiminta-alueemme ydin on Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Pohjois-Pohjanmaalla, Lounais-Lapissa ja Pirkanmaalla.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa, Suomussalmella, Ruukissa, Joensuussa ja Outokummussa. Metsätilojen kauppa onnistuu kauttamme myös täysin etänä.

 

Metsätila moneen tarpeeseen

 

Metsätiloja etsitään nykyisin monenlaisiin tarpeisiin. Vaikka edelleenkin moni etsii talousmetsää sijoitusmetsäksi, muitakin arvoja ostajilta löytyy. Siksi tarjoamme myyntiin erikokoisia ja moniarvoisia metsätiloja niin harrastuksia, luontoelämyksiä kuin taloudellista sijoitusta ajatellen.

Taimikot ovat sijoitus tulevaisuuteen, mutta moni hakee niistä myös itselleen mielekästä työmaata. Taimikonhoito tekee hyvää sekä keholle että mielelle ja samalla voi hoitaa omaisuuttaan.

Kohteissamme on luontoarvoiltaan erityisiä metsätiloja. Niillä voi sijaita erilaisia luonnontilaisia metsälain mukaisia tärkeitä elinympäristöjä, kuten lähteikköjä, puronvarsia, lehtoa tai tihkupintaa.

Meiltä löytyy myytäviä metsätiloja, joissa korostuvat erästelyarvot. Tiedämme, millaiset metsätilat sopivat mihinkin erästelytarkoitukseen ja osaamme neuvoa kohteen valinnassa.

Lisäksi tarjolla on mökkitontiksi sopivia kohteita. Näissä korostuu yleensä vesistön läheisyys ja osassa metsätiloista on jo valmiiksi rakennuksia.

 

Metsätilaa ostamassa

 

Myytäviä metsätiloja etsiessä myynti-ilmoituksilla on ostajalle suuri merkitys. Meille on tärkeää, että ostaja saa jo ilmoitusta katsoessaan hyvän käsityksen metsätilasta.

Sen vuoksi otamme ilmoitukseen paljon kuvia, joista ostaja saa hyvän kokonaiskuvan myynnissä olevasta metsätilasta. Metsätila koostuu useista erilaisista kuviosta ja kuvien avulla voi saada selvyyttä niiden kasvu- ja metsänhoidollisesta tilasta.

Käytämme kuvien ottamiseen myös drone-robottilennokkia. Sen ottamista kuvista ja videoista ostaja saa ajantasaisen kokonaiskuvan myynnissä olevan metsätilan alueesta.

Tuomme kohteista aina esille myös puuston määrän. Tieto perustuu yleensä maastotarkastettuun puustoarvioon, jonka pyrimme hankkimaan kaikille myytäville kohteille. Se auttaa erityisesti kaukana asuvien ja sijoitusmielessä metsätilaa etsivien päätöksentekoa.

Uusimmat myytävät metsätilat saat sähköpostiisi tilaamalla MetsätKuntoon-tilavahdin. Sen ansiosta pääset tutustumaan uusiin kohteisiin ensimmäisten joukossa.

 

 

Tarjousmenettelyn ohjeet

 

Meille MetsätKuntoon-välittäjille on tärkeää palvella asiakkaitamme kunnioittavasti ja rehellisesti sekä löytää metsätilojen luopumiseen järkevin ratkaisu, joka miellyttää niin metsätilasta luopujaa kuin metsätilan ostajaakin.

Myynti-ilmoituksen lopussa kerrotaan, millaisesta tarjousmenettelystä myyjän kanssa on sovittu. Tilan hinta-arvio määritellään meidän ammattilaisten tekemän tila-arvion, myyjän tavoitteiden ja nykyisen markkinahinnan mukaan.

Hintapyyntö: Sivuillamme myynnissä olevissa metsätiloissa on näkyvilla tilan hintapyyntö. Ostajaehdokas voi tarjota myynnissä olevasta metsätilasta mielestään sopivan hinnan. Hinta voi olla ostajan oman näkemyksen mukaan enemmän kuin hintapyyntö, ilmoitetun hintapyynnön verran tai vähemmän kuin asetettu hintapyyntö.

Tarjouskaupassa voidaan käyttää aikarajallista tai aikarajatonta tarjousmenettelyä:

Aikarajallinen tarjousaika: Kun ilmoituksessa on ilmoitettu tarjouksien vastaanottamisen määräaika, ostajaehdokkailla on aikaa muuttaa tarjoustaan määräajan umpeutumiseen saakka. Määräajan jälkeen tarjouksen jättäneillä ei ole enää mahdollista muuttaa tarjoustaan. Välittäjä esittelee myyjälle ostajaehdokkaiden tarjoukset viipymättä. Myyjä pidättää itselleen oikeuden päättää, hyväksyykö vai hylkääkö hän tarjouksen. Välittäjä ilmoittaa tarjouksen jättäneille, hyväksyykö vai hylkääkö myyjä tarjouksen.

Aikarajaton tarjousaika: Kun myynti-ilmoituksessa ei ole määritelty tarjousten vastaanottamisen määräaikaa, välittäjä esittelee annetun tarjouksen myyjälle viipymättä sen saapumisen jälkeen. Tarjouksen yhteydessä ostajaehdokas voi maksaa kiinteistövälitystoimiston asiakasvaratilille käsirahan, jolloin kohde poistetaan myynnistä, eikä kiinteistövälittäjä voi ottaa kohteesta muita tarjouksia vastaan ennen myyjän päätöstä. Myyjä pidättää itselleen oikeuden päättää, hyväksyykö vai hylkääkö hän tarjouksen. Välittäjä ilmoittaa ostajaehdokkaalle myyjän päätöksestä ja jos myyjä hylkää tarjouksen, mahdollinen käsiraha palautetaan lyhentämättömänä ostotarjouksen tekijälle ja ostajaehdokkaalla on oikeus tehdä uusi tarjous kohteesta.

Ostotarjouksen välttämättömät tiedot:

  • ostotarjouksen tekijä/tekijät

  • hinta
  • tarjouksen voimassaoloaika (vähintään 7 vuorokautta)
  • tarjouksen muut ehdot (esim. lohkomiskulujen jakaminen)

Tarjous toimitetaan myynti-ilmoituksessa ilmoitetulle kiinteistövälittäjälle ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Kiinteistövälittäjä avustaa tarvittaessa ostotarjouksen tekijää kaikissa tarjouksen tekemiseen liittyvissä asioissa.

Ostotarjous on sitova. Jos tarjouksen tehnyt osapuoli kieltäytyy tekemästä kiinteistökauppaa tarjoamillaan ehdoilla, hän on velvollinen korvaamaan tarjouksensa aiheuttamat kohtuulliset kulut.