Palvelu parasta A-luokkaa

 

19. lokakuuta 2021

 

Metsää

 

”Palvelu parasta A-luokkaa,” tuumaa sotkamolainen metsänomistaja Antero Tuomi metsätilakauppakokemuksestaan Suomen Metsät Kuntoon -yrityksen kanssa.

Metsän merkitys

”Metsässä on hyvin mukava olla ja kulkea. Metsä on myös liikunnan muoto, jota raivailemalla ja sahailemalla voi ikään kuin hoitaa omin avuin. Se on hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Paitsi muuta, niin sijoitustahan se myös merkitsee. Pääasiassa olen metsiä aikanaan sijoituksena hankkinutkin,” toteaa Tuomi metsän merkityksestä.

Miten päädyit MetsätKuntoon asiakkaaksi?

”Jostain näin mainoksen, että arvioi metsätilasi ilmaisella metsäarvolaskurilla. Kokeilin laskuria yhden metsätilani tiedoilla. Tilasta sai heti metsäarvion, joka yllätti positiivisesti arvollaan. Siitä asiat lähtivät eteenpäin ja kun rahoitustarpeita perheessä tuli, niin päätin laittaa pikkupalstan myyntiin.”

Mitä Metsät Kuntoon -yrityksen palveluita olet käyttänyt?

”En vielä muita palveluita kuin metsäkiinteistövälitystä, mutta se oli hyvä suoritus Metsät Kuntoon -yritykseltä. On kokemusta muistakin metsäyhtiöistä, mutta ne on puunmyynnin osalta. En ole tiennytkään, että Metsät Kuntoon -yritys tekee puukauppaa ennen kuin kiinteistökaupan jälkeen.”

Miten yhteistyö on sujunut?

”Ei voi tarpeeksi kehua, onnistui tosi hyvin. Metsät Kuntoon -yrityksen kiinteistövälittäjä Paula Kemppainen osoittautui erinomaiseksi henkilöksi kaikin puolin. Erittäin asiantunteva, ammattitaitoinen, avulias ja opasti loppuun saakka, jopa veroasioissa ja niissä jälkitöissä, kun kauppa syntyi. Kerta kaikkiaan ammattitaitoinen ihminen.

Olen ollut paljon kiinteistövälittäjien kanssa tekemisissä ja kohdannut heitä aika paljon. Ja kyllä tämä Paula Kemppaisen palvelu oli ihan parasta A-laatua, mitä olen kohdannut.

Metsätilan myynnistä ei voi muuta todeta, kuin että ”Kaikki meni nappiin ja todella nopeasti, neljä päivää ja kauppa jo tehty.”

Mitä mieltä olet digitaalisista palveluistamme?

Digitaalisista palveluistamme eläkeläinen Antero Tuomi toteaa: ”Ne ovat erinomaiset. Niistäkin pitää antaa täysi kymppi. Työkalut ovat helppokäyttöisiä ja niitä kyllä pystyy iäkkäämpikin ihminen käyttämään.”

 

 

 

Kysymyksiä metsäkiinteistövälityksestä?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Matti Nevanperä

Matti Nevanperä

Tiiminvetäjä

Kainuu, Koilismaa, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

puh.045 7750 2247

Myytävät metsätilat

Kainuussa ja lähialueilla

Tiedätkö metsäsi arvon?

Syötä laskuriin metsätilasi kiinteistötunnus ja saat vastauksena tilasi puuston määrän ja arvon.

SIIRRY LASKURIIN

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This