Metsänhoidon kaikki vaiheet saman kumppanin kanssa

 

Hoidamme metsiä ammattitaidolla, uudella tekniikalla sekä kokemuksella. Hyvin hoidettu metsä tuottaa laadukasta puuta ja siten enemmän rahaa omistajalleen. Metsänhoito pitää huolen myös tulevasta tuotosta, sillä hyvin hoidettu metsä säilyttää arvonsa tuleville sukupolville. Jos perintömetsäsi puolestaan paljastuu hoitamattomaksi, on metsänhoidolla mahdollisuus vaikuttaa tilan arvoon merkittävästi. Metsänhoitokuluja voidaan tasapainottaa etsimällä samaan aikaan suoritettavaksi sopivia hakkuita, joista saadaan tuloja.  

 Valtio tukee metsien hoitoa myöntämällä Kemera-tukea. Esimerkiksi taimikon hoitoon on haettavissa Kemera-tukea 160 e/ha ja nuoren metsän hoitoon 230 e/ha. Neuvomme kaikissa tukiasioissa osana metsänhoitopalveluitamme ja voimme myös hakea tukea asiakkaamme puolesta. 

Meille on tärkeää hoitaa metsääsi arvojesi mukaisesti ja suunnitella metsänhoitotyöt kanssasi. Yhdessä valitut uudistamistoimenpiteet, metsänhoidon ja puunkorjuun menetelmät perustuvat metsänomistajan arvoihin sekä kasvupaikan ja olemassa olevan puuston tarpeisiin. Alta näet metsänhoidon palvelumme.

Metsänhoidon palvelumme

Ennakkoraivaukset

Metsän uudistaminen

Taimikon hoito

Nuoren metsän hoito

Metsän lannoitus

Metsänhoidon asiantuntijamme

Paavo Sutinen

Metsäasiantuntija 

puh. 040 198 4009

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Arto Huotari

Metsäasiantuntija

puh. 045 7750 2244

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Matti Nevanperä

Metsäasiantuntija

puh. 045 7750 2247

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

Paavo Sutinen

Metsäasiantuntija 

puh. 040 198 4009

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.