Metsäsuunnittelu lisää metsän hoidon jatkuvuutta

 

Metsäsuunnitelma sisältää ajantasaisen tiedon metsäomaisuutesi arvosta ja aikatauluttaa hoitotoimenpiteet vuosiksi eteenpäin. Metsäsuunnitelmaa käytetään pohjana muun muassa puukauppatarjousten laskemisessa.

Metsäsuunnittelun lisäksi kartoitamme metsätilasi tukikelpoiset ympäristökohteet ja metsätuhot sekä määritämme metsätilasi arvon vuosien kokemuksella. Tila-arviota voit käyttää muun muassa pankissa asioidessasi tai tilaa myydessäsi.

Metsätilan omistusjärjestelyt kannattavasti

 

Metsän omistusasiat kannattaa suunnitella hyvissä ajoin ja mahdollisuuksien mukaan toteuttaa ne jo ennen metsätilan perinnöksi jättämistä.
Tarjoamme laki- ja verotusasiantuntemustamme avuksi metsäkiinteistöjen omistusjärjestelyihin. Kun mietit metsätilasi omistuspohjan muuttamista, asiantuntijamme kertovat selkeästi eri vaihtoehdoista. 

Meillä on vankka kokemus metsätilojen omistusjärjestelyistä sekä niihin liittyvistä metsätila-arvioista. Esimerkiksi perikunnan jakaminen metsäyhtymäksi on verotuksellisesti usein kannattavampi vaihtoehto ja siksi perinnönjakoa ei kannata viivyttää. Sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseen tulemme mielellämme mukaan jo pohdintavaiheessa, jotta vaihdos on sujuva, palvelee metsääsi ja säästää rahaa. Alta löydät palvelumme omistusjärjestelyihin.

Asiantuntijapalvelumme

Metsäsuunnitelma

Ympäristötuet

Metsän vahinkoarviot

Metsän tila-arvio

Metsän omistusjärjestelyt

Metsäasiantuntijamme

Janne Turunen

Metsäasiantuntija, tiiminvetäjä

Pohjois-Karjala ja Kainuu

puh. 050 476 8526

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Janne Turunen

Metsäasiantuntija, tiiminvetäjä

Pohjois-Karjala ja Kainuu

puh. 050 476 8526

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.