Metsäkiinteistöjen välitys

Metsät Kuntoon LKV on reilu kainuulainen välitysliike metsätilaa ostettaessa tai myydessä. Välitämme metsäkiinteistöjä vuosien kokemuksella asiakkaillemme vaivattomana kokonaispalveluna.

 

Metsään kannattaa sijoittaa

Metsäsijoittaminen on varma sijoittamisen muoto, koska metsän arvo kasvaa joka vuosi. Hyvin hoidettu metsä pitää arvonsa ja tuottaa puunmyyntituloja elinkaarensa eri vaiheissa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut metsätilojen omistusjärjestelyistä aina metsänhoitoon, puukauppaan ja metsän uudistamistöihin asti. Nykyaikaiset toimintatavat mahdollistavat kaiken tämän sujuvasti myös etänä. 

Neuvomme metsäkiinteistön luovutuksessa, hankinnassa ja metsävarallisuuden kasvattamisessa ymmärrettävästi. Toimimme avoimesti ja asiakasta kuunnellen: tuottava ja hyvinvoiva metsä tarkoittaa meille samaa kuin erittäin tyytyväinen asiakas.

Haluamme, että välityspalvelumme kautta metsätilakauppa on vaivatonta kaupan molemmille osapuolille – autamme metsätilakaupasta muodostuvan metsävähennyspohjan laskemisessa sekä muissa kauppaan ja verotukseen liittyvissä asioissa.

Välityspalkkiomme on 4,5 % sis. alv. Minimipalkkiomme on 2 200 € sis alv.

Kiinteistöjen kaupanvahvistukset

Teemme luovutuskirjat ja kaupanvahvistukset välityskohteiden lisäksi myös muille metsäkiinteistöille sekä asuin- ja lomakiinteistöille.

 

Kiinnostaako metsäsijoittaminen?

Myynnissämme olevat kohteet löydät myös Etuovi.com -palvelusta.

Metsäkiinteistövälityksen asiantuntijat

Paula Kemppainen

Metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

puh. 040 483 9093

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

Paula Kemppainen

Metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

puh. 040 483 9093

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.