Hepopuro
Juuka
60 000 €
16.3 Ha

Metsätilan kuvaus

Myytävänä Juuan Ovaskalanvaaran lieppeiltä hyvän kasvupohjan omaava metsätila. Juuan keskustasta matkaa kohteelle on noin 10,5 km. Kiinteistörekisterin mukaan virallinen kokonaispinta-ala on 16,26 hehtaaria. Metsämaata tilasta on 16,1 hehtaaria.

Tilasta lehtomaisia kankaita on 1,1 hehtaaria ja tuoreita kankaita on 13,7 ha. Kuivahkoja kankaita 0,4 ha ja kuivia kankaita 0,9 ha.

Ainespuuta tilalla viime elokuussa toteutetun puustoarvion mukaan on noin 1 320 m³, josta tukkipuuta on 540 m³ ja kuitupuuta 780 m³. Lisätietoja metsästä löytyy liitteenä olevasta tila-arviosta.

Tilan läpi kulkee hepopuro.

Tila myydään rasituksista vapaana. Tilalle on rasitteita ja ne ilmenevät liitteenä olevasta kiinteistörekisteriotteesta.

Liitetiedostoissa on 18.8.2020 paikallisen metsänhoitoyhdistyksen laatima tila-arvio puusto- ja metsätietoineen. Muita liitetiedostoja on kuviokartta, kiinteistörekisteriote ja lähestymiskartta.

Tee tarjous! Tarjous sähköpostitse jyrki-pekko.kinnunen@metsatkuntoon.fi. Toimeksiantaja päättää hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Kinnunen Jyrki-Pekko
0505659754 jyrki-pekko.kinnunen@metsatkuntoon.fi
Suomen MetsätKuntoon LKV
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi?

- Aseta Metsät kuntoon tilavahti!

Maakunta
Asettamalla tilavahdin, hyväksyt Metsät Kuntoon Oy:n tietosuojaselosteen.