Joutenlampi
Kaavi
47 000 €
13.3 Ha

Metsätilan kuvaus

Myynnissä erämaan tunnelman omaava metsätila omalla lammella. Perille menee Onnivaarantieltä kääntyvä metsäautotie. Joutenlammesta löytyy kalaa ja useita vesilintupoikueita. Lammen pinta-ala kiinteistörekisterin mukaan on 4,5 ha. Tila sopii hienosti luonnossa viihtyvälle ja ehkä jopa loma-asunnon rakentamista harkitsevalle. Kuitenkin on muistettava, että lomarakennuksen rakentaminen onnistuu poikkeuslupamenettelyn kautta Kaavin kunnan kautta. (Kaavin kunnan rakennusjärjestys).

Tilalla ei ole rasituksia. Metsästysvuokrasopimuksesta ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana. Tilalle ei ole tehty puunmyynti-, metsänhoitosopimuksia eikä tilalla ole keskeneräisiä ojitus-, tie- ym. hankkeita, eikä voimassa olevia tai suunnittelun alaisia luonnonsuojeluhankkeita. Rasitteet ilmenevät kiinteistörekisteriotteelta.

Tilalla voi hyvin harjoittaa myös metsätaloutta ja metsät kiertävät koko lammen. Metsämaata arvion mukaan on noin 5,95 ha. Kitumaata tilalla on noin 0,81 ha ja joutomaata 0,83 ha. Puustoa tilalla on noin 1 256 m³.

Tilan eteläpäässä sijaitsee purkukuntoinen rakennus, jossa toimeksiantajan mukaan asuttu viimeksi 60 -luvulla. Tästä päätellen rakennus ei siis ole asuinkelpoinen. Rakennuksen läheisyydessä löytyy myös kaksi ajansaatossa romahtanutta pientä rakennusta. Alueella on myös vähän piikkilankaa, joka on jäänne vanhasta laidunalasta.

HUOM. Myynti-ilmoituksessa oleva osoite osoittaa Onnivaarantieltä tilalle kääntyvän tienristeyksen paikan ja on näinollen suuntaa-antava.

Ostajalle tulevat maksut: Varainsiirtomaksu (4 % kauppahinnasta) , kaupanvahvistajan maksu (120 euroa).

Lisätietolinkistä painamalla pääset katsomaan liitteenä olevia dokumentteja (Lähestymiskartta, MML:n asiakirjoja, tila-arvio yms. )

Tila myydään tarjousmenettelyllä. Tarjoukset sähköpostiini jyrki-pekko.kinnunen@metsatkuntoon.fi 22.6.2021 kello 14:00 mennessä. Toimeksiantaja pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Kinnunen Jyrki-Pekko
0505659754 jyrki-pekko.kinnunen@metsatkuntoon.fi
Suomen MetsätKuntoon LKV
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi?

- Aseta Metsät kuntoon tilavahti!

Maakunta
Asettamalla tilavahdin, hyväksyt Metsät Kuntoon Oy:n tietosuojaselosteen.