Uusi metsäasiantuntijamme Pohjois-Karjalassa

 

 

5. marraskuuta, 2021

 

 

Jalansijamme vahvistuu Pohjois-Karjalassa, kun Joensuussa aloitti marraskuun alussa uusi metsäasiantuntija Janne Turunen. Jannen toimenkuva painottuu yrityksessämme erityisesti suometsänhoitoon, tiepuolelle ja luonnonvarahankkeisiin, mutta apua saa myös muissa metsäasioissa. Esitimme Jannelle muutaman kysymyksen, jotta pääset tutustumaan minkälaiseen asiantuntijaan voit kääntyä luonnonvarahankkeiden, suometsänhoidon ja tiepuolen asioissa Pohjois-Karjalassa.

Kuka olet?

Olen Janne Turunen, 44-vuotias metsäasiantuntija. Kotona on vaimo, kaksi pienehköä tyttöä ja koira. Ennen metsäalalle siirtymistä toimin kalatalousalan asiantuntijana sekä yrittäjänä. Metsäalan töissä kokemusta on kertynyt suometsien hoitoon, luonnonhoitohankkeisiin sekä metsäteiden perusparannukseen liittyen. Myös tietojärjestelmien ja työnohjauksen kehittäminen on kuulunut työtehtäviini.

Janne Turunen

 

Mistä olet kotoisin?

Ajan saatossa on tullut asuttua useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Perheen perustamisen jälkeen olen asettunut kotiseuduille Itä-Suomeen, hieman Joensuusta pohjoiseen.

Minkälainen koulutus sinulla on?

Metsätalousinsinööriksi valmistuin Rovaniemeltä 2018 ja Iktyonomiksi Turusta 2003.

Mistä innostut?

Omien muksujen kasvuun liittyvistä edesottamuksista, elämän uusista haasteista, käytännön tekemisestä, hyvästä työporukasta, hyvistä keskusteluista ja harrastuksista.

Harrastatko jotain?

Kalastusta ympäri vuoden ja monella tyylillä, lisäksi hiihtoa, lumikenkäilyä, uintia, marjastusta, retkeilyä, yms.

Mikä metsäalassa kiehtoi, että löysit alalle?

Metsissä liikkuminen on aina kuulunut elämääni harrastusten kautta ja maatilan poikana myös metsätyöt tulivat tutuksi. Metsäalalle siirtymistä vauhditti halu oppia uusia asioita. Suunnitteilla ollut sukupolvenvaihdos kotitilan metsien osalta antoi vauhtia metsäalalle siirtymiseen. Työvuosien aikana on metsäsuhde vain vahvistunut. Halu kehittää tulevaisuuden metsäalaa ja sen tarjoamia palveluita yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa pitää mielen virkeänä.

Mikä on parasta työpäivässä?

Mielenkiintoiset työtehtävät, onnistumisen elämykset ja hyvät työkaverit.

 

Ota yhteyttä!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Janne Turunen

Metsäasiantuntija 

puh. 050 476 8526

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This