Metsien kuntovalmentajat - palveluksessasi!

Sykkiikö sydämesi kaupankäynnille? Haemme nyt myyntitiimiimme asiakasvastaavaa!

 

 

Työpaikan sijainti: Kajaani / etätyö

Suomen Metsät Kuntoon Oy on metsäalan palvelujen edelläkävijä ja etsimme nyt sitoutunutta ja tavoitteellista asiakasvastaavaa osaksi myyntitiimiämme.

Tehtävänkuvaus:

Etsimme henkilöä, joka tuo mukanaan uudenlaisen näkökulman ja kokemuksen metsäalan myyntityöhön. Arvostamme monipuolisuutta ja erilaisia taustoja. Toivomme hakijalta metsäalan tuntemusta sekä myyntialan osaamista. Voit siis olla työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä.

Ensisijaisesti etsimme henkilöä, joka on oikeanlainen ”tyyppi” myyntitiimiimme. Perehdytämme työntekijän henkilökohtaisella perehdytysohjelmalla ja tuemme osaamisen kehittämistä jatkuvasti. Tarjoamme turvallisen ympäristön kehittyä metsäpalveluiden myynnin ammattilaiseksi osana monipuolista tiimiämme.

Edellytykset:

  • Näyttöjä menestyksestä myyntitehtävissä
  • Tuntemus metsäalaan tai kiinteistönvälitysalaan liittyvistä tuotteista ja palveluista on etu
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky luoda vahvoja asiakassuhteita
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja tavoitteellisesti
  • Ajokortti ja valmius matkustaa tarvittaessa

Tarjoamme:

  • Kilpailukykyinen palkkaus
  • Uskomme, että työntekijöidemme hyvinvointi on avain menestykseen. Siksi tarjoamme monipuolisia tukipalveluita, mukaan lukien oma coach, joka auttaa saavuttamaan tavoitteet niin työelämässä kuin henkilökohtaisellakin tasolla.
  • Mahdollisuus päästä osaksi nuorekasta työyhteisöä ja olla mukana kehittämässä uudenlaista tapaa toimia metsäalalla

 

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen matti.nevanpera@metsatkuntoon.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Haku on auki 26.11.2023 saakka.

Jos kiinnostus avoimeen tehtävään heräsi, mutta haluaisit lisätietoja, niin laita viestiä tai soita rohkeasti tiimin esihenkilö Matti Nevanperälle. Matin saat kiinni puhelimitse numerosta 045 7750 2247 perjantaina 17.11. klo ja 14-16 ja maanantaina 20.11. klo 10-12.

Rekry - Lähetä hakemus lomakkeella

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, ppt, pptx, pdf, png, Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.