Metsätilan omistusjärjestelyt kannattavasti

 

Metsän omistusasiat kannattaa suunnitella hyvissä ajoin ja mahdollisuuksien mukaan toteuttaa ne jo ennen metsätilan perinnöksi jättämistä.
Tarjoamme laki- ja verotusasiantuntemustamme avuksi metsäkiinteistöjen omistusjärjestelyihin. Kun mietit metsätilasi omistuspohjan muuttamista, asiantuntijamme kertovat selkeästi eri vaihtoehdoista. 

Meillä on vankka kokemus metsätilojen omistusjärjestelyistä sekä niihin liittyvistä metsätila-arvioista. Esimerkiksi perikunnan jakaminen metsäyhtymäksi on verotuksellisesti usein kannattavampi vaihtoehto ja siksi perinnönjakoa ei kannata viivyttää. Sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseen tulemme mielellämme mukaan jo pohdintavaiheessa, jotta vaihdos on sujuva, palvelee metsääsi ja säästää rahaa. Alta löydät palvelumme omistusjärjestelyihin.

Metsän omistusjärjestelypalvelumme

Metsätilan sukupolven vaihdokset

Metsän perinnonjako ja jakosopimukset

Metsän omistusjärjestelyiden asiantuntijat

Paula Kemppainen

Metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

puh. 040 483 9093

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

Paula Kemppainen

Metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

puh. 040 483 9093

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.