Asiantuntijamme – esittelyssä Jarkko Laamanen

 

 

27. huhtikuuta 2023

 

Monipuolinen metsäasiantuntija ja myyntineuvottelija Jarkko Laamanen työskentelee niin kiinteistönvälitys – kuin yksityistiet ja suometsänhoito -tiimeissämme. Esitimme Jarkolle muutaman kysymyksen, jotta pääset tutustumaan Jarkkoon paremmin.

Jarkko Laamanen

 

Kuka olet?

Olen 47-vuotias yhden vaimon mies (naimissa 26 vuotta) ja kahden tyttären isä.

 

Mistä olet kotoisin?

Ponnistin maailmalle maailman suurimman puukirkon varjosta Kerimäeltä ja muutaman mutkan kautta tuli asuttua vajaa viisitoista vuotta Joensuussa ennen kuin palasin takaisin Etelä-Savoon ja tänne Savonlinnaan.

 

Minkälainen koulutus sinulla on?

Valmistuin vuonna 2002 metsänhoitajaksi Joensuun yliopistosta. Graduni palautin muutamaa päivää ennen ensimmäisen tyttäreni syntymää ja parhaat koulutukseni elämään olenkin saanut tyttöjeni elämää seuratessa. Lisäksi työelämässä työ on tekijäänsä kouluttanut mitä erilaisemmissa työtehtävissä.

 

Mistä innostut?

Innostun joka vuosi kevään ja kesän tulosta! Maailmaan mahtuu valoa ja lämpöä ja voisinkin viettää kaikki talvet / eläkepäiväni vaikkapa päiväntasaajalla tai vähintään kravun kääntöpiirillä!

 

Harrastatko jotain?

Olen klapiholisti, joten polttopuita ei koskaan voi olla liikaa. Klapiholistille sopiva harrastus on saunominen ja kotoa löytyykin puilla lämpiävä sauna sekä savusauna.

 

Mikä metsäalassa kiehtoi, että löysit alalle?

Maaseudulla asuneena metsät ovat aina olleet lähellä, mutta lopullinen kimmoke suunnata metsäalalle tuli, kun vierailin nuorena pojan kloppina Rauman sellutehtaalla ja näin metsäalalla monia itselleni uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia työuran toteuttamiseen.

 

Mikä on parasta työpäivässä?

Työkaverit ja vapaus/monipuolisuus työpäivien suunnitteluun/toteutukseen.

Ota yhteyttä!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Matti Nevanperä

Jussi Räsänen

Metsäasiantuntija

Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala

puh. 050 449 2828

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This