Vinkkejä metsätilakauppaan

 

 

6. lokakuuta 2020

MetsätKuntoon -podcastit ovat leppoisalla otteella toteutettuja podcasteja elämästä, luonnosta ja metsätaloudesta. Podcasteissa studioisäntänä toimii elämäntapayrittäjä Taneli Sutinen ja vieraina podcasteissa on mielenkiintoisia ihmisiä muun muassa yrityksestämme ja metsäalalta. 

Kolmannessa podcastissa Tanelin vieraana on metsätiloja välittävä metsäasiantuntija, LKV,  Paula Kemppainen. Hyrynsalmelainen Paula on tehnyt metsätilakauppaa Suomen MetsätKuntoon -yrityksessä vuodesta 2018 alkaen ja tänä aikana yli sata metsätilaa (4 300 hehtaaria) on vaihtanut omistajaa. Podcastissa pohditaan muun muassa, millainen on tyypillinen metsäsijoittaja ja mitkä ovat tärkeitä asioita ottaa huomioon, kun harkitsee metsätilan ostamista. Podcastissa kuulet, mitä on hyvä muistaa metsätilaa myydessä. Paula antaa myös kolme vinkkiä metsäsijoittamisen aloittamiseen.  

MetsätKuntoon -podcast, vieraana Paula Kemppainen.

kirjoittanut MetsätKuntoon

Ota yhteyttä!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Matti Nevanperä

Matti Nevanperä

Tiiminvetäjä

Kainuu, Koilismaa, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

puh.045 7750 2247

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This