Uusi MetsätKuntoon asiantuntija Sotkamossa

 

10. maaliskuuta 2020

Matti Nevanperä on monelle Vuokatin matkailun parissa toimivalle tuttu henkilö – pitkän linjan matkailuohjelmapalveluita tuottavissa yrityksissä työskennelleenä ja viimeiset kuusi vuotta yrittäjänä toimineena miehenä. Mutta moni ei välttämättä tiedä, että koulutukseltaan Matti on metsätalousinsinööri, jonka tien matkailun pariin vei opiskeluaikoina tehdyt työt sekä aiempi matkailualan koulutus. Kun opiskelun jälkeen ei oman alan parista töitä heti löytynyt, oli luonnollista jatkaa matkailun parissa.

– Pitkän pohdinnan jälkeen tuntui siltä, että nyt oli oikea hetki siirtyä ”oikeisiin töihin”, toteaa Matti syystä siirtyä matkailusta metsätoimialalle. Osa matkailualan työtehtävistä jatkuu vielä metsäalan töiden ohessa.

Matti oli huomannut, että urakehitys tuntui junnaavan paikallaan ja väsymyskin painoi.

 

”Yhteinen sävel MetsätKuntoon -yrityksen kanssa löytyi nopeasti.”

 

– Ohjelmapalveluyrittäjänä olet töissä jatkuvasti. Kun vuodesta 30 viikonloppua arkipäivien ja iltojen lisäksi on kiinni töissä, ei siinä paljon aikaa jää muuhun elämään. Sivusilmällä tuli jatkuvasti seurattua metsätoimialaa ja sitä kautta törmättyä aktiiviseen ja uudella tavalla toimivaan MetsätKuntoon –yritykseen. Yhteinen sävel yrityksen kanssa löytyi nopeasti, ja tässä sitä nyt ollaan.

Matti asuu Sotkamossa ja metsäneuvojan työt painottuvat erityisesti Sotkamo-Vuokatin alueelle. Hänen työtehtäviinsä kuuluu palveluiden myynnin ja neuvonnan lisäksi myös suunnittelu-, työnjohto- ja maastotyöt.

 

Matin työt metsäneuvojana painottuvat erityisesti Sotkamo- Vuokatin alueelle.

 

Matin elämään kuuluu lähellä luontoa olevat harrastukset – useat sellaiset, jotka ennen olivat myös töitä.  Vapaa-ajalla Matti nauttii erityisesti perhokalastuksesta, metsästyskoirien kanssa ulkoilusta sekä monipuolisesta liikkumisesta luonnossa.

Laitetaanko Sotkamon metsät kuntoon? 

 

Matin harrastukset ovat luonnonläheisiä kuten perhokalastus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kati Kananen

Toimisto, osto- ja myyntireskontra

puh. 050 466 1567

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This