Palvelut monipuolistuvat tienrakennusosaamisella

 

3. maaliskuuta 2020

Maaliskuun alusta Suomen MetsätKuntoon palveluvalikoimaan saadaan uutena palveluna tienrakennus, kun yrityksessä metsä- ja yksityistieasiantuntijana aloittaa metsätalousinsinööri Pentti Heikkinen. – Tienrakentaminen vaatii vankkaa ammattitaitoa, johon halusimme huippuosaajan, perustelee toimitusjohtaja Miikka Minkkinen rekrytointia.  

 

”Tienrakentaminen vaatii vankkaa ammattitaitoa.”

 

Pentti on toiminut metsäalalla jo 1990-luvun alusta ja kokemusta on kertynyt niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Tienrakennuksen parissa hän on työskennellyt jo lähes kaksikymmentä vuotta. Näiden vuosien aikana Pentti on saanut vankan kokemuksen koko tienrakennusprosessista, aina suunnittelusta rakentamiseen ja rahoitukseen, ja ollut toteuttamassa satoja teitä.  

 

Pentillä on vankka kokemus koko tienrakennusprosessista.

 

– Kesäaikaanhan nuo tienrakennus ja –peruskorjaukset painottuvat, toteaa Pentti kysyttäessä parhaasta ajasta toteuttaa tietöitä.

Teiden hyvästä kunnosta huolehtiminen on tärkeää, sillä se mahdollistaa tien ympärivuotisen käytön niin tienkäyttäjille kuin raskaalle kalustolle. Kun tien kantavuus on hyvä, raskaalla kalustolla pääsee metsänhoitotöihin vaurioittamatta metsäpohjaa. Tiekunnan velvollisuuksiin kuuluu tien kunnossapito. – Kaikista helpoimmalla tiekunta esimerkiksi peruskorjauksissa pääsee, kun valtuuttaa avaimet käteen –periaatteella asiantuntijan hoitamaan kaiken tienkorjaukseen liittyvän muistuttaa Pentti.  

 

Avaimet käteen -periaatteella asiantuntija hoitaa kaiken tienkorjaukseen liittyvän.

 

Pentin ensisijainen toimipiste sijaitsee Kajaanissa, josta käsin hän palvelee kaikkia asiakkaitamme. Aktiivisen liikkujan voit talvella tavata hiihtoladulta tai kuntosalilta, kesäisin Pentin menopeleihin kuuluu rullaluistimet ja moottoripyörä.

 

Laitetaanko metsätiet kuntoon?  

 

Metsätalousinsinööri Pentti Heikkisen vankka tienrakennusosaaminen vahvistaa MetsätKuntoon -palveluvalikoimaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kati Kananen

Toimisto, osto- ja myyntireskontra

puh. 050 466 1567

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This