Metsäalalle työllistyminen ja alan mahdollisuudet

 

 

18. joulukuuta 2020

MetsätKuntoon -podcastit ovat leppoisalla otteella toteutettuja podcasteja elämästä, luonnosta ja metsätaloudesta. Podcasteissa studioisäntänä toimii elämäntapayrittäjä Taneli Sutinen ja vieraina podcasteissa on mielenkiintoisia ihmisiä muun muassa yrityksestämme ja metsäalalta. 

Tässä podcastissa aiheena on metsäalalle työllistyminen ja metsäalan mahdollisuudet. Tanelin vieraana on Kainuun työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimiston) asiantuntijat Kaisamarja Vihanta ja Heikki Romppainen. Podcastissa keskustellaan metsäalasta ja sen tarjoamista työmahdollisuuksista, siitä miten TE-toimisto voi auttaa työntekijää löytämään töitä metsäalalta ja toisaalta, miten työnantaja voi löytää osaavaa työvoimaa. Suomi elää metsästä(kin), jossa työtä on tarjolla ja työvoimaa tarvitaan!

Metsäalalle työllistyminen ja alan mahdollisuudet

kirjoittanut MetsätKuntoon

Ota yhteyttä!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miikka Minkkinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

puh. 044 974 6339

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.

Share This