Metsien kuntovalmentajat - palveluksessasi!

Oletko sinä uudella tavalla metsäalasta ajatteleva metsäasiantuntija?

 

Roolisi tiimissämme

Puukauppa ja metsäpalveluiden myyntitiimimme tarvitsee vahvistusta joukkoonsa. Haemme metsäasiantuntijoita toimimaan puunoston ja metsäpalveluiden myynnin tehtävissä. Toimialueesi tulee sijoittumaan Kainuun alueelle. Toimipaikkasi on Kajaani tai Suomussalmi, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tarvittavat taidot

Työn toimenkuva koostuu asiakaslähtöisestä ja tuloksellisesta myynnin toiminnasta. Sinulla on näkemystä puunoston ja metsäpalveluiden tehtävistä. Myynti- ja markkinointiosaaminen sekä niiden ymmärtäminen edesauttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Tiimiin mukaan

Arvostamme laadukasta asiakaspalvelua, joka on mahdollista ajankäytön hallinnalla uuden asiakasportaalin ansiosta. Itsenäinen työskentely soveltuu sinulle ja koet olevasi mukana yhteistä innovatiivista menestystämme.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen paavo.sutinen@metsatkuntoon.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Haku on auki 09.08.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paavo Sutinen torstaina 29.7. klo 10 -12 ja torstaina 5.8. klo 10 -12 puh. 040 198 4009paavo.sutinen@metsatkuntoon.fi

Rekry - Lähetä hakemus lomakkeella

  • Accepted file types: jpg, ppt, pptx, pdf, png, Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.