Metsien kuntovalmentajat - palveluksessasi!

Oletko sinä uusi jäsen kontaktointitiimiimme? Etsimme nyt osa- ja kokoaikaisia asiakasneuvojia.

 

Toimintamme laajentuessa uusille alueille, etsimme nyt uusia osa- ja kokoaikaisia asiakasneuvojia kontaktointitiimiimme.

Tarvittavat taidot

Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja sosiaalisesti taitava tiimipelaaja, jolle on ehtinyt kertyä elämän kokemusta. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi pystyt itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja vastuulliseen työhön puhelinkontaktoinnin parissa. Kokemukset metsästä (omistajana, metsästäjänä, retkeilijänä/patikoijana tai marjastajana) on plussaa, mutta tärkeintä on oikea asenne!

Tiimiin mukaan

Teet tavoitteellista työtä myynnin eturintamassa kontaktoimalla asiakkaitamme puhelimitse ja tulevaisuudessa myös alan eri tapahtumissa. Tuemme sinua onnistumaan työssäsi tarvittavin välinein ja kouluttamalla. Ketterässä ja nuorekkaassa metsäpalveluyrityksessä on helppoa päästä vaikuttamaan sekä nauttimaan monipuolisesta ja innostavasta työstä.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa ja Suomussalmella, mutta työtä voi tehdä myös etänä!

Hakuohjeet

Lisätietoja asiakasneuvojan tehtävästä antaa asiakasvastaava Lassi-Pekka Väisänen. Lassi-Pekalle voit soittaa numeroon 040 958 3511  perjantaina 18.12 klo 8-12 ja keskiviikkona 30.12. klo 12-16.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen lassi-pekka.vaisanen@metsatkuntoon.fi  ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Haku on auki 6.1.2021 saakka ja työ alkaa helmikuussa (tai sopimuksen mukaan).

Rekry - Lähetä hakemus lomakkeella

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, ppt, pptx, pdf, png.

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.