Suomen MetsätKuntoon Oy:n palvelutarjontaan kuuluu yhtenä osana pihapuunkaadot. Pihapuut kannattaa poistaa talojen läheisyyksistä, jotta ne eivät ole roskaamassa kattoja, tukkimassa rännejä tai pilaamassa huopakatteita. 

Ammattitaitomme takaa puunkaadon turvallisesti ahtaimmistakin väliköistä. Yrityksellä on kattavat vakuutukset turvaamassa mahdolliset vahingot asiakkaan omaisuudelle, joten puunkaato on asiakkaalle hyvin vaivatonta ja riskitöntä. Myös tarvittavat koulutukset puun kaatoon sähkölinjojen läheisyydestä on käyty. Taajama-alueilla ja kunnan tai kaupungin omistamilla tonteilla lupa puunkaatoon on hyvä kysyä etukäteen paikkakunnan tekniseltä puolelta.

Pihapuita kaadetaan kappalehinnalla tai urakkasopimuksella. Lisätietoja palveluista ja kustannusarvion saa nopeasti soittamalla. Hoidamme myös hätätapauksia ja myrskyn kaatamia puita nopeallakin aikataululla.

Pihapuunkaatojen asiantuntija

Teemu Mäkeläinen

Yrittäjä / Metsäpalvelumyyjä

puh. 044 974 6349

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

Teemu Mäkeläinen

Yrittäjä / Metsäpalvelumyyjä

puh. 044 974 6349

etunimi.sukunimi@metsatkuntoon.fi

MetsätKuntoon-digipalvelu

Kehitämme kokonaisvaltaista sähköistä palvelualustaa metsänomistajille, puunostajille sekä metsänhoito- ja korjuupalveluita tarjoaville organisaatioille. Kehitystyön mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus.