Ylitalo
Suomussalmi
95 000 €
81.6 Ha

Metsätilan kuvaus

Metsätila eräharrastajalle metsätalous-, metsästys-, marjastus- ja muuhun virkistyskäyttöön sekä kaupan päälle arvokkaita luontokohteita! Tarjota voi yksin metsästilasta tai mökistä tai molemmista yhdessä!

Metsätilan kehitysluokat ovat pääosin varttunutta taimikkoa. Kasvupaikat ovat tuoreita kankaita.
Taimikot ovat hoidettu. Metsätilan kokonaispuusto on avoimen metsävaratiedon mukaan 2 131 m³, eli keskimäärin 24 m³/ha metsätalousmaalla. Tukkipuuta yhteensä: 175 m³ , eli 8 % tilan kokonaispuustosta. Kuitupuuta yhteensä: 957 m³ , eli 45 % tilan kokonaispuustosta.
Muuta runkopuuta yhteensä: 1000 m³ , eli 47 % tilan kokonaispuustosta.
Tätä puustotietoa ei ole maastotarkistettu.

Tilalla on useita metsälain arvokkaita elinympäristöä, joihin on mahdollista hakea ympäristötuen mukaista määräaikaista suojelurahaa.

Metsätilan lisäksi on mahdollista tehdä tarjous metsästyskäyttöön täydellisesti sopivasta mökistä. Mökki sijaitsee tilalla 777-410-23-3 ja tontin koko on 1,11 ha. Mökki on kooltaan 90 m2 ja se on vuonna 2010 rakennettu. Pihassa on varastotilaa 100 m2 sekä koiranhäkit koppeineen kolmelle koiralle. Mökki saa sähköt aurinkopanelien ja pienen tuulivoimalan avulla, sekä lisänä on agregaatti. Tilalla on vesikaivo. Lisäkuvia mökistä metsäkuvien jälkeen. Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, parvi, iso eteinen, pesuhuone, sauna, wc ja komeroita. Mökki on erinomaisessa kunnossa. Alueelta on yhteys laajoihin riistarikkaisiin valtionmaihin ja luonnonsuojelualuielle.

TEE TARJOUS! Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Kemppainen Paula
040 483 9093 paula.kemppainen@metsatkuntoon.fi
Suomen MetsätKuntoon LKV

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi?

- Aseta Metsät kuntoon tilavahti!

Asettamalla tilavahdin, hyväksyt Metsät Kuntoon Oy:n tietosuojaselosteen.