Louhiranta
Juuka
43 000 €
8.9 Ha

Metsätilan kuvaus

Myytävänä metsätila hienolta paikalta Koveronsaaresta, Pielisen rannalta. Kiinteistörekisterin mukaan virallinen pinta-ala on 8,99 ha. Metsäarviossa pinta-alaksi on mitattu 9,3 ha, josta metsämaata 8,3 ha. Tilalle menee tie. Tiellä kasvaa vesakkoa, joten suotavaa on jättää auto tunturiniementielle.

Ainespuuta tilalla on yhteensä 697 m³, josta tukkia vuoden 2020 arvion mukaan 272 m³ ja loput kuitua.

Alue kuuluu Pielisen rantayleiskaavaan. Tilalla on yleiskaavan M-merkintä ja rantaan on merkitty kaavakartalla venevalkama-alue (Liitte: kaavakartta). Tilalla ei ole rakennusoikeutta. Jotta tilalle voisi rakentaa, tulee Juuan kunnalta anoa kaavamuutosta.

Tila myydään rasituksista vapaana. Tilalle löytyy rasitteita ja ne ilmenevät liitteenä olevasta kiinteistörekisteriotteesta.

Liitetiedostoissa on 18.8.2020 paikallisen metsänhoitoyhdistyksen laatima tila-arvio puusto- ja metsätietoineen. Muita liitetiedostoja on kuviokartta, kiinteistörekisteriote, lähestymiskartta ja kaavakartta.

Tila myydään tarjousmenettelyllä. Tarjoukset jätettävä 31.7.2021 kello 15:00 mennessä. Toimeksiantaja päättää hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Kinnunen Jyrki-Pekko
0505659754 jyrki-pekko.kinnunen@metsatkuntoon.fi
Suomen MetsätKuntoon LKV
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi?

- Aseta Metsät kuntoon tilavahti!

Maakunta
Asettamalla tilavahdin, hyväksyt Metsät Kuntoon Oy:n tietosuojaselosteen.