Käpäläniemi
Suomussalmi
54 000 €
11.4 Ha

Metsätilan kuvaus

Kulje polkua pitkin naavaisen vanhan peikkometsän läpi, ylitä puusillan kautta kaunis puro ja saavu Kolkkojärven rantaan, josta löydät ihastuttavan erämaamökin ja saunan. Pitkästi omaa järvenrantaa, 11 ha metsätalousmaata, täydellistä luonnonrauhaa – ja kaikki tämä yhdessä kiinteistössä. Huomioitavana kuitenkin on, että aamuisin voi olla meluhaittaa laajojen valtionmaiden avosoilta kantautuvasta teerensoitimesta! Tilan läpi kulkevan puron varrelta löytyy historiallinen myllypalsta ja kauriin ruokintalato, joten varaudu tapaamaan pihamaalla monimuotoista riistaa ja muutakin lajistoa.

Tilalle menevä tie on huonokuntoinen, mutta kuitenkin henkilöautolla ajettavassa kunnossa.
Mökki on 2 kerroksinen; alakerrassa on tupa, pieni keittokomero ja makuualkovissa makuupaikat kahdelle. Yläkerrassa on makuupaikat kahdelle. Alakerta lämpiää takalla ja yläkerrassa on kaasulämmitin. Sauna on hyväkuntoinen. Tilalla on myös 2 liiteriä ja huussi (Huom! huussissa voi pimeällä olla jännittävää käydä). Irtaimisto, iso kasa polttopuita ja vene kuuluvat kauppaan. Rakennukset myydään vähäarvoisina.

Tila on kooltaan 11,4 ha ja se on lähes kokonaan metsämaata. Kokonaispuusto on 1 592 m³, eli keskimäärin 135 m³/ha metsätalousmaalla:
Tukkipuuta yhteensä: 532 m³ , eli 33 % tilan kokonaispuustosta.
Kuitupuuta yhteensä: 1007 m³ , eli 63 % tilan kokonaispuustosta. Tilalla on paljon hakkuumahdollisuuksia ja jonkin verran metsänhoitotöitä. Tila-arvion metsistä on laatinut maastossa Väinö Kemppainen 09/2021, jonka saa luettavaksi lisätietolinkistä.

LISÄTIEDOT / NÄYTÖSTÄ SOPIMINEN / TEE TARJOUS sähköpostilla paula.kemppainen@metsatkuntoon.fi. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.
Videoita mökistä voi pyytää välittäjältä whatsapp-viestillä puh: 040-48 390 93.

Kemppainen Paula
040 483 9093 paula.kemppainen@metsatkuntoon.fi
Suomen MetsätKuntoon LKV
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi?

- Aseta Metsät kuntoon tilavahti!

Maakunta
Asettamalla tilavahdin, hyväksyt Metsät Kuntoon Oy:n tietosuojaselosteen.